Enter the content which will be displayed in sticky bar
info@club69.hu
SMS/VIBER: +36 20 999 9999

RÓLUNK

 

A club69 rádió egy független közösségkovácsoló, lelkes fiatalokból álló online zenei csapat. Ha nyitott vagy az új trendekre és nem riasztanak vissza az új dolgok, akkor köztünk van a helyed!
..célunk a felhőtlen szórakoztatás, az aktuális trendnek megfelelő zenék bemutatása műsorokban előadva.
Neves és kevésbé neves előadók, dj-k, műsorvezetők pörgetik nálunk a lemezeket hétről hétre, műsorvezetőink kívánságműsorral várják a kedves nagyérdeműt. Igyekeztünk oldalunkat úgy megcsinálni, hogy multifunkcionális legyen. Nálunk megtudhatod, hogy milyen bulik, fesztiválok vannak a közeledben és még arra is rákereshetsz, hogy ezek mikor és hol vannak. Ha felkelti a figyelmed az egyik esemény, akkor rákattintva megtalálhatsz róla minden információt, amire szükséged lehet. Például, helyileg hol található, mikor kezdődik, mikor van vége, kik a fellépők, mennyi a beugró, hol tudsz jegyet venni, stb.

Műsorvezetőink napközben kívánságműsorokkal várnak, ahol kérhetsz zenét az oldalunkon keresztül vagy akár sms-ben is, sőt, viberünk is van! Majd, ahogy leszáll az est, úgy ébred fel velünk együtt a város és indul a megállíthatatlan menetelés, ugyanis lemezlovasaink pörgetik esténként mindenkinek a kemény basszusokat, hogy úgy mehess el bulizni, hogy Tiéd a világ!

Hallgass minket, mert Nektek szól! 😉